تاریخ انتشار: شنبه 1401/12/20 - 11:02
کد خبر: 464054

دلار به کانال ۳۰ هزار تومان برمی گردد؟/ واکنش فوری بازار ارز به توافق ایران و عربستان

دلار به کانال ۳۰ هزار تومان برمی گردد؟/ واکنش فوری بازار ارز به توافق ایران و عربستان

عضو شورای‌ عالی کانون صرافان با بیان اینکه پس از توافق ایران و عربستان روند کاهش نرخ ارز شدت گرفته است، گفت: امروز برخلاف روزهای گذشته در مقابل صرافی‌ها صفی برای خرید ارز نیست و دلار با قیمت ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، بازار ارز در ۱۰ روز گذشته با روند نزولی همراه بود به طوری که قیمت دلار در بازار آزاد غیر رسمی و کانال‌های تلگرامی حدود ۱۴ هزار تومان ریزش داشت و امروز (شنبه، ۲۰ اسفندماه) در نخستین روز کاری پس از اعلام خبر توافق با عرستان این افت بها ادامه دارد.

نرخ دلار در بازار آزاد غیر رسمی و کانال‌های تلگرامی پس از اعلام توافق ایران و عربستان برای ازسرگیری روابط دوجانبه، افت ۲ هزار تومانی روز گذشته و وارد کانال ۴۷ هزار تومان شد. امروز نیز این روند نزولی ادامه داشت به طوری هم اکنون و در آغاز معاملات در بازار آزاد غیر رسمی نرخ دلار به کانال ۴۶ هزار عقب نشینی کرد.

عضو شورای‌عالی کانون صرافان اظهار کرد: امروز برخلاف روزهای گذشته در مقابل صرافی‌ها صفی برای خرید دلار نیست و دلار با ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری ندارد.

کامران سلطانی زاده تاکید کرد: در ادامه کاهش قیمت ارز که از هفته گذشته شروع شده پس از توافق با عربستان شدت کاهش نرخ ارز در بازار شدت بیشتری یافته است و پیش‌بینی می‌شود این رود ادامه‌دار خواهد بود و دلار به کانال ۳۰ هزار تومان هم خواهد آمد.

وی گفت: به مردم توصیه می‌کنیم توجه داشته باشند که کانال‌های تلگرامی به صورت کاذب نرخ‌های دلار را بالا نگه می‌دارند تا از این طریق جلوی ضرر بیشتر دلالان را بگیرند و دلار خود را با نرخ‌های بالا بفروشند.

عضو شورای‌عالی کانون صرافان تاکید کرد: نرخ‌هایی که در کانال‌های تلگرامی اعلام می‌شود معمولاً هزار تا ۲ هزار تومان بالاتر در حال نرخ‌سازی است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی تنها یک قطعه از پیکر باقی مانده بود
بازگشت به مدرسه پس از تعطیلی/ چرا برخی کودکان مقاومت می‌کنند؟
دویستمین شب بعثت مردم تهران امشب برگزار می‌شود
استارشیپ با ۲۶ ماهواره برای نخستین بار به مدار زمین می رود
آمادگی ۵۰۰ نیروی عملیاتی تهران برای مقابله با سیلاب
پیام هشدارآمیز یمن خطاب به خلبانان سعودی: مراقب باشید
ترفـیع استادان پیام‌نور مشروط شد/ جزئیات امتیازهای جدید اعلام شد
زاکانی: فرهنگسراها باید حلقه پیوسته مساجد، مدارس و خانواده باشند
ال‌نینو بیشترین اثر را در پاییز دارد
صادق: ۷۰۰ هزار متقاضی واقعی در انتظار مسکن هستند
تغییر مسیر هواپیمای نتانیاهو به آمریکا به دلایل امنیتی
آمادگی ۲۶ درصد داوطلبان جان فدا برای کار نظامی
افتتاحیه کنگره بین‌المللی پزشکی هسته‌ای در تبریز +عکس
هشدار وزیر علوم درباره دیکتاتوریِ نامرئی حاصل از هوش مصنوعی
روایت جدید از هزینه‌کرد ۱.۵ میلیارد تومانی در شرکت بارز/چرا هزینه مراسم به حساب مدیر حراست واریز شد؟
دویست شب مجاهدت مردم خیابان
هدف‌گیری امنیت ملی در شرایط جنگی
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top